Over ons

Over ons

 

Samen bouwen aan jouw crowd

Jouw crowd? Dat zijn jouw ambassadeurs van vandaag en morgen, van trouwe klanten tot betrokken donateurs of terugkerende bezoekers. We helpen je om jouw crowd echt te snappen, zodat jij samen met jouw crowd kan ondernemen, bouwen, maken, funden en nog veel meer.

Sinds 2011 helpen we ondernemers, culturele instellingen en goede doelen om met behulp van crowdfunding en crowdengagement hun crowd te betrekken. We hielpen de afgelopen jaren al meer dan 400 klanten op weg. We doen onderzoek naar de dynamiek en ontwikkeling van crowdfunding en gebruiken deze kennis in het maken van succesvolle campagnes.

Geloof jij ook in de kracht van de crowd? Samen kun je bergen verzetten en onze wereld een beetje of zelfs heel veel mooier maken.

Benieuwd naar de revoluties die we samen met jouw crowd in gang zetten?

Ons team

Simon Douw

Simon Douw

Managing Partner

Simon Douw is mede-oprichter van Douw&Koren. Hij gaat regelmatig op solo-expeditie richting de noordpoolcirkel.

Gijsbert Koren

Gijsbert Koren

Managing Partner

Gijsbert Koren is mede-oprichter van Douw&Koren. Hij heeft een passie voor ondernemen met een duurzame impact en is verslaafd aan het crowdfunden van toffe projecten.

Wendy de Boer

Wendy de Boer

Accountmanager

Wendy deed na haar studie cultuurwetenschap ervaring op bij non-profit organisaties. Nu werkt ze als razend enthousiaste project- en accountmanager bij Douw&Koren. Daarnaast maakt ze met regelmaat een muzikaal uitstapje.

Ivo Richaers

Ivo Richaers

Adviseur

Ivo is ondernemer in hart in nieren. Samen met zijn broer startte hij in 2000 Studiekring en vanaf 2015 zet hij zich in als bedrijfsadviseur voor verschillende ondernemingen.