Download de Sneak Preview van het boek

Download de Sneak Preview van het boek

Mijlpaal! Vandaag brachten we de Sneak Preview van Het Grote Crowdfunding Boek uit. Dankzij jullie steun op Thunderclap werd de preview al onder ruim 200.000 mensen verspreid. #crowdfundingboek was zelfs al Trending Topic op Twitter. En dat terwijl het boek nog niet eens in de winkels ligt. Download hier de Sneak Preview.

 

Het was een geweldig avontuur om afgelopen maanden met de crowd en uitgeverij Business Contact aan Het Grote Crowdfunding Boek te werken. Met ervaringen en kennis van meer dan 50 campagnes, visionairs, platforms en experts waaronder Joris Luyendijk, Kickstarter, Pebble en WakaWaka, is het boek niet alleen de ultieme crowdfunding gids geworden maar bovendien een ode aan het tijdperk van de crowd. We konden niet meer wachten om het boek aan jullie te laten zien. Daarom alvast een voorproefje.  

 In de Sneak Preview vind je: 

  1. De volledige inhoudsopgave van het boek, zodat je alvast kunt ontdekken wat er allemaal in het boek te vinden valt.

  2. Een persoonlijk voorwoord van Simon Douw en Gijsbert Koren waarin zij je meenemen in de wereld van crowdfunding en vertellen hoe het boek tot stand is gekomen. 

  3. De introductie waarin je alles leert over de opkomst en ontwikkeling van crowdfunding in het tijdperk van de crowd. 

  4. En last but not least: een heel hoofdstuk! Hoofdstuk 1.4 Jouw Crowd nodigt je uit om jouw crowd in kaart te brengen. Wie zijn jouw potentiële investeerders eigenlijk? Deze vraag beantwoord je met behulp van een gloednieuwe tool: de Crowdladder. Een goed beeld van jouw crowd geeft je inzicht in hoe je hen het beste kunt mobiliseren als je aan het crowdfunden slaat. Want zonder crowd geen succesvolle crowdfunding campagne.

We zijn natuurlijk erg benieuwd wat je van de Sneak Preview vindt. Heb je hem gelezen en vind je het tof? Stuur de Sneak Preview dan door naar je vrienden of deel het op Facebook, Twitter of LinkedIn.  

Je kunt het boek al reserveren op Managementboek. Doe je dit voor 17 januari? Dan ontvang je niet alleen 5 euro korting maar maak je bovendien kans op het winnen van 1 van de 5 Canvas sessies. In deze Canvas sessie spannen de coaches die ook Peerby en Daan Roosegaarde hebben begeleid zich in om met jou een geweldige crowdfunding campagne voor je project te ontwerpen.

Download hier de Sneak Preview.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *